Tuunikalapasta

Tuunikalapasta

Toiduained

  • Makaronid, täistera

    (0.5 kl) 40g

  • Tuunikalakonserv, veega

    (0.4 pk) 70g

  • Oliivid

    (17.5 tk) 35g

  • Parmesani juust (rasva 30%)

    (1 spl) 10g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Pitsa ja pasta kaste (Pomito)

    (5.5 spl) 55g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (valikuline)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Keeda pasta rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ja pane potti tagasi.
  • Tükelda sibul ja küüslauk, kuumuta õlis klaasjaks.
  • Lisa tomatipasta ning maitsesta soola, basiiliku, pipraga. Lisa oliivid. Kuumuta veel mõni minut.
  • Viimaks sega hulka tuunikalakonserv, vala kastmele juurde nõrutatud pasta ning sega läbi.
  • Serveeri kohe koos riivitud Parmesani juustu ja värske basiilikuga.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks