Seemnete ja kliidega soolane puder

Seemnete ja kliidega soolane puder

Toiduained

  • Seemnete ja kliidega helbed (Veski Mati) logo

    (9 spl) 45g

  • Kodujuust (rasva 4-5%) (nt Tere) logo

    (4.8 spl) 120g

  • Või (rasva 82%)

    (1.4 tl) 7g

  • Sulatatud juust (rasva 18-19%)

    (2 tl) 10g

Valmistamine

  • Vala potti helbed ja keev vesi. Keeda putru tasasel tulel 5-6 minutit.
  • ​Vajadusel lisa veel vett.
  • Sega lõpus sisse kodujuust, või  ja sula juust.
  • Lase veel keema tõusta ja seejärel eemalda pott pliidilt.
  • Maitsesta puder soola ja murulauguga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks