Mulgipuder

Mulgipuder

Toiduained

  • Kartul

    (1 tk) 155g

  • Sealiha, sisefilee

    90g

  • Peekon (rasva 33- 37%)

    (1.3 viilu) 20g

  • Odratang

    (0.1 kl) 15g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (0.6 spl) 15g

  • Sibul (valikuline)

    (0.1 tk) 10g

Valmistamine

  • Pese tangud ja leota vees, kuni koorid kartuleid.
  • Koori kartulid, pane potti, lisa vesi ja sool. Lase kartulitel keema minna.
  • Pane tangud kartulite peale. Kindlasti ära sega! Hauta väiksel tulel, kuni kartulid ja tangud on pehmed.
  • Sega puulusikaga ühtlaseks pudruks ning maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
  • Tükelda peekon ja sea sisefilee ja pruunista koos hakitud sibulaga kiiresti pannil. Ära sea sisefileed üle küpseta.
  • Klopi peekon ja sea sisefilee pudru sisse.
  • Serveeri hapukoorega.
  • Raputa peale murulauku (valikuline).
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks