Maksapasteet röstitud galetil

Maksapasteet röstitud galetil

Toiduained

  • Veisemaks (rasva 6%)

    105g

  • Galett (riisi, tatra, maisi jt)

    40g

  • Või (rasva 82%)

    (1.2 tl) 6g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Porgand

    (0.6 tk) 40g

  • Sibul (valikuline)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Koori sibul ja porgand ning tükelda.
  • Pruunista pannil õlis veisemaks koos sibula ja porgandiga.
  • Kui segu on kergelt pruunistunud, vala segule vett nii, et kõik oleks veega kaetud.
  • Lisa soovi korral loorberileht.
  • Keeda madalal kuumusel seni, kuni pool veest on keenud, maitsesta soola ja pipraga.
  • Kalla segu kannmikserisse, lisa või ja aja vahule. 
  • Galetid rösti 200 kraadi juures kergelt ahjus kuldpruuniks.
  • Serveeri koos pasteediga.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks