Läätsehautis mee-sinepi marinaadis kanaga

Läätsehautis mee-sinepi marinaadis kanaga

Toiduained

  • Läätsed (kõik värvid)

    50g

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    70g

  • Õli (erinevad)

    (2 tl) 6g

  • Porgand

    (0.9 tk) 60g

  • Mesi

    (0.8 tl) 5g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

Valmistamine

  • Aseta kanakintsuliha mee-sinepi marinaadi. Lase mõned tunnid marineeruda.
  • Prae liha poole koguse õliga kuldpruuniks. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Läätsehautise jaoks pruunista õlis küüslauk. 
  • Lisa veega loputatud läätsed ja tükeldatud porgandid. Pruunista kergelt.
  • Lisa vesi. Iga kord kui vedelik on ära keenud, lisa vett. 
  • Kui läätsed ja porgandid on valmis, lisa juurde petersell (valikuline)
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Serveeri.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks