Koorene tatrapuder

Koorene tatrapuder

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    90g

  • Tatar

    (0.2 kl) 35g

  • Õli (erinevad)

    (1.7 tl) 5g

  • Kohvikoor (rasva 10%)

    (5 spl) 35g

  • Šampinjon/Portobello

    (3 peotäit) 80g

Valmistamine

  • Keeda tatar.
  • Kui puder valmis, lisa koor
  • See annab mõnusa kreemise tekstuuri.
  • Maitsesta soolaga.
  • Prae kana kintsuliha pannil koos seentega kuldpruuniks.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Serveeri putru koos kana-seeneseguga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks