Kartulipõhjaga spinativorm

Kartulipõhjaga spinativorm

40 min

Toiduained

180g (180g valmis) Kartul
Asenda
75g (1 tk) Muna (M suurus)
Asenda
65g (2.6 spl) Kodujuust (rasva 4-5%) (nt Tere)
Asenda
20g (1.2 viilu) Juust, laktoosivaba (rasva 15%)
Asenda
3g (1 tl) Oliiviõli
Asenda
35g (3 peotäit) Spinat
Asenda
Maitseained:Sool (meresool või värviline)Pipar

Valmistamine

  • Viiluta kartul hästi õhukesteks viiludeks.
  • 1 portsu tegemiseks sobib hästi 16cm diameetriga vorm.
  • Määri vorm õliga ja laota selle põhja ja külgedele tihedalt kartuliviilud.
  • Raputa peale soola, pipart ja muid meelepäraseid maitseaineid.
  • Küpseta 200 kraadi juures 10 minutit.
  • Samal ajal, kui põhi küpseb, sega kausis kodujuust, muna ja hakitud spinat.
  • Maitsesta taas maitseainetega.
  • Vala täidis eelküpsetatud põhjale ja küpseta umbes 25-30 minutit ehk seni, kuni muna on tahke.
  • Kõige viimasena lisa peale riivitud juust.

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks

Google play
App store