Kanapada

Kanapada

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    80g

  • Kartul

    (1.1 tk) 160g

  • Porgand, mais, hernes (Härmavili) logo

    (10.5 spl) 105g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Kohvikoor (rasva 10%)

    (2.9 spl) 20g

  • Sulatatud juust (rasva 18-19%)

    (2 tl) 10g

  • Sibul (valikuline)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Pane kanakintsuliha õliga praadima. Pruunista.
  • Maitsesta liha soola ja pipraga.
  • Koori ja tükelda kartulid ning sibulad.
  • Lisa tükeldatud kartulid ja sibulad pannile.
  • Lisa vesi ja lase keema. 
  • Kui kartulid on peaaegu pehmed, lisa juurviljasegu ning jätka keetmist.
  • Kõige lõpus lisa kohvikoor ning killuke sulatatud juustu.
  • Kui ka juurviljad on pehmed, maitsesta veel lõplikult ja serveeri.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks