Kanafilee ahjukartuli ja suvikõrvitsaga

Kanafilee ahjukartuli ja suvikõrvitsaga

Toiduained

  • Mandlid

    (16 tk) 16g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    85g

  • Kartul

    (0.7 tk) 100g

  • Kookosrasv/õli

    (1 tl) 5g

  • Ananass

    (0.1 tk) 60g

  • Šampinjon/Portobello

    (4 peotäit) 115g

  • Suvikõrvits

    (0.4 tk) 100g

Valmistamine

  • Keeda kartulid.
  • Kui kartulid valmis, lõika need sulle sobivateks viiludeks. 
  • Tükelda suvikõrvits, kanafilee, seened ja ananass.
  • Maitsesta kana soola, pipra ja sulle sobivate ürtidega ja pruunista seejärel kiirelt pannil.
  • Tõsta kõrvale.
  • Seejärel tõsta pannile keedetud kartulid, suvikõrvitsaviilud, seened ning prae pruuniks.
  • Sega ning maitsesta soola ja pipraga.
  • Lõpus lisa ananass ning mandlid. 
  • Serveeri praetud kanaga.
     
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks