Krõbedad juustuküpsised

Krõbedad juustuküpsised

Toiduained

  • Juust (rasva 24-26%)
  • Jahu, riisijahu
  • Hapukoor (rasva 20%)
  • Õli (erinevad)
  • Paprika

Valmistamine

  • Riivi jämeda riiviga juust.
  • Sega kokku kõik koostisained (va paprika) ja maitsesta.
  • Lisa 3-4 spl vett. Kui taigen jääb ikka liiga kuiv, lisa veel veidi vett.
  • Vormi ahjuplaadile võimalikult õhukesed pätsid.
  • Küpseta ahjus 200ºC juures, kuni küpsised on kuldpruunid ja krõbedad.
  • Serveeri paprikaviiludega. 

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

`
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks