
Hakklihasupp rasvasema hakklihaga
35 min€
Toiduained
100g (100g valmis) Kartul
Asenda
60g (6 spl) Herned, värsked või külmutatud
Asenda
85g (1.2 tk) Porgand
Asenda
10g (0.4 spl) Hapukoor (rasva 20%)
Asenda
50g (0.8 peotäit) Kapsas
Asenda
15g (0.5 tk) Sibul (valikuline)
Asenda
300g (1.5 kl) Vesi
Maitseained:PiparSool (meresool või värviline)
Valmistamine
- Prae hakkliha koos jämedalt riivitud või ribadeks lõigatud porgandi ja sibulaga läbi.
- Selles retseptis on hakkliha suurema rasvaprotsendiga ning praadimiseks õli lisada vaja ei ole.
- Lõika kartulid ja kapsas kuubikuteks, pane keevasse vette ja keeda nõrgal tulel koos hernestega poolpehmeks.
- Lisa hakkliha koos sibula ja porgandiga supile ning keeda veel 8-10 minutit.
- Serveerides lisa hapukoor ja puista soovi korral supile maitserohelist.