Märkasin, et Fitlap jagab taas tasuta kasutamist. No tore, aga ega ma kahjuks sinna ei küündi, sest kes minu blogi ikka nii väga loeb? 

Või kui loebki, siis on lugejaid napilt. Teha reklaami oma tuttavate seas? No vabandage väga, pole ju suuri saavutusi ette näidata. Või siis - minu suurtest saavutustest on juba mõned aastad möödas, nüüd madistan viimase viiega (Viie kiloga). Kord olen mina peal, siis jälle kilod. Momendil on kilod mind võitnud. Tahaks vaid mainida, et rahvariietesse oleks jaanuari alguses vaja mahtuda, kuid need on nõks kitsad, eriti seelik, vöökohast. Teisiti öeldes - on vaja, et seelik mahuks paremini selga.

Nüüd siis olen jälle aktiivsemalt tegutsemas. Isadepäev sai kah mööda, pole põhjust enne jõule suurt söömaaega teha.

Kohe hakkan ka menüüd uurima ja lisan siia ehk mõne täienduse, hiljem. 

Hommik - leib singiga, kohv piimaga. Üks võileib ainult, kuigi mul on kavas kaks. See-eest võtsin banaani, mille pean nüüd kusagilt päevaplaanist maha arvama. Lõunasöögiks paistab olema hapukapsasupp, sest seda antakse sööklas, õhtuks on peedisalat süldiga. loodetavasti ei unusta sülti ostmast. Ning lõpetuseks nagu alati - keefir mingi lisandiga. Isadepäevast jäi järgi mingeid külmutatud marju, vist olid kirsid.

Trenni ma polegi siia kirja pannud. Väga lihtne ja loogiline seletus on sellele - ma ei tahagi, et mu hilist sööki oleks suurem ports. Niigi on natuke raskusi selle tarbimisega. Minu söömise iseärasused ... Täna küll siiani kõik korras. Kogu aeg pean mõtlema, et ega ma ometi liiga palju korraga ei söö, või muidu... ei taha selle peale mõeldagi.

Selline naljakas raamat nagu "Tige kokk" on ilmunud. Räägitakse igasugu põnevatest toitumismüütidest. Ühtlasi ka sellest, kuidas kõikvõimalikud blogijad muudavad inimeste toitumisharjumusi. Need kõikvõimalikud moodsad dieedid, mingite kindlate toiduainete vältimine....

Mida kõike veel. Igaks juhuks jätaks oma menüüst välja , no ma ei tea - liha, jahu, piima - hakkaks taimetoitlaseks äkki? Ma ei taha kedagi halvustada, ma arvan lihtsalt, et pole võimalik, et äkki on tekkinud Eestisse nii palju haigeid inimesi, kes peavad pidama väga ranget dieeti. 

Lisaks veel seda, et eesti inimene peaks toitu valmistama ikka sellistest toiduainetest, mis meil siin kasvab, sest keegi tegelikult ei teagi, kuidas mõjuvad need kuulsad avokaadod, apelsinid, banaanid, pähklid ja veel tuhat muud asja, mida soovitatakse süüa ning mis on meile kättesaadavaks muutunud alles viimase 100 aasta jooksul Kas see, et nii palju on allergiat polegi äkki meie uue toidu süü? Soovitavad kõikvõimalikud toitumisnõustajad, terpeudid, gurud, sõbrad, internet, blogijad....

See kõik on minu arvamus ja ma ise püüangi sellist toitu kasutada. Ärge olge kurjad

blush