Tere taas lugema uut samm-sammult õpetust! :)

Selle retsepti puhul polegi vaja midagi erilist õpetada, sest sinki oskame me praadida kõik.
Pigem on asi selles, kas kõik on ka kruupe keetnud?
Minu ema teeb kruupe tavaliselt suures malmpotis, mille ta pistab puuahju. Malmpotis küpsetatud toidud on nii maitsvad.

Kahjuks meil kõigil pole kodus ahjusid ja malmpotte. Aga kurvastama siiski liialt ei pea, sest kruupe saab ka keeta niisama.

Selleks, et seda retsepti lõunaks proovida, pane juba hommikusöögi ajal kruubid külma vette ligunema. Võid ka leotada neid üleöö. Leotamine tagab lihtsalt lühema keemisaja ja toit saab rutem valmis.

Mida läheb tarvis ?

  • veisesinki
  • odrakruup
  • hapukoor 20%
  • oliiviõli
  • mugulsibul
  • maitseks sool ja pipar

SAMM 1. Keeda eelnevalt leotatud kruubid vees pehmeks. 

SAMM 2. Haki sink ja sibul. Prae need pannil pruuniks. '

 

SAMM 3. Lisa pannile singi-sibula segule ka keedetud kruubid. Maitsesta vastavalt soovile. 

SAMM 4. Serveeri koos hapukoorega. 

Head isu! :) 

LISA SEE RETSEPT OMA MENÜÜSSE TOITUMISKAVAST.