Vahepeal sai pikemat pausi peetud, Venemaal just väga ei lastud oma toitu süüa vaid pidid ning ka tahtsin nende toite süüa mis ei ole üldsegi sarnased meie toitudele nii et oli väga hea kogemus ning teeks ka jälle. 

Peale Venemaad muidugi polnud erilist aega söögile mõelda vaid sõidki seda mis oli (ega ma ise süüa ei teinud) ja pole ka vaja vinguda lihtsalt sõin veidikene rohkem salatit, mis alati moodustab pool minu taldrikust. 

Paar nädalat tagasi alustasin oma praktikat ABBs ja jooksmist on seal palju - pead all tehases oma mõõtmised ja kontrollid ära tegema ning siis minema üles kontori, et ära märkida oma muudatused, ehk siis saab palju treppe kasutada ning ka oma päevase 10 000 sammu saab samuti täis vahest pudiseb ka üle. 

Lõunat saab alati seal fitlapi menüü järgi süüa,  seal on Daily olemas kuid seda ma ei saa märkida päeviku kuna seda Dailyt pole võimalik menüüst valida. Kuigi ma ei tea kas ser on tähtis .

Jõusaalis ma enam ajaliselt ei jõua käia ning teen ainult koduseid treeninguid nii palju kui jõuan. Enamasti 4-5 korda nädalas umbes 30-50 minutit. Muidugi vahest läheb treening kauemaks ka kuna see aeroobne osa on nii jõhker et ma lihtsalt ei suuda hinge piisavalt tõmmata ning alati tekkib jube joogijanu mida alati ei saa kustutada kuna noh pole mõistlik teha peale tervet vee klaasi joomist kõhulihaste treeningut. Aga olen seda kava kasutanud pea kaks kuud, mõõtmisi ma ei tee kuna need tõmbavad motivatsiooni maha alati, mul pole nii palju alla võtta, et see annaks tulemusi kohe vaid võib olla, et lihas all ja rasv pole ära põlenud siis kohe mõned sentimeetrid juures. Ja ausalt ma ei karda lihast ka, see annab just mulle enesekindlama tunde juurde, samuti nagu ka lihas valud, kui neid pole järgmisel päeval siis tekib kohe tunne et ma ei teinud trenni piisavalt eelnev päev .

Avastasin, et jube hea on kodujuustu süüa marjadega, eriti viinamarjadega. Sõin tööl lõunaks seda ja ohsaa kui hea see oli, pidin juba püsti tõusma et järgmist osta aga kahjuks pidi tööle tagasi minema ja siis kahjuks pole seda rohkem olnud meil tööl aga vähemalt olen saanud proovida erinevaid toite mida ma isiklikult ei teeks. Tänu sellele tean et never ever ma ei teeks kuskussiga toite, väga jubeda maitsega oli või oli nad ise selle väga halvasti teinud ning maitsestanud. Ja olen ka leidnud pärleid mis väga on maitsenud kuid hetkel nende nimed küll meelde enam ei tule kuid see pole ka oluline mitte.