Püreesupid on minu suured lemmikud. Minu puhul kehtib loogika, et kui supp, siis olgu see püreesupp. Mitte miski ei saa selle mõnusa kreemisuse vastu.

Kusjuures püreesuppi on ka kõige lihtsam valmistada, "nässu" keerata pole püreesuppi põhimõtteliselt võimalik. Kui sa just seda üle ei soola.

Jagan sinuga täna ühte natuke põnevamat püreesupiretsepti ubadest ning parmesanijuustust. Seekord siis supp ilma lihata. Kui sul on probleeme laktoosiga, siis kasuta laktoosivaba juustu. Ja vastupidi.

Oapüreesupp parmesani juustuga

Vaja läheb

  • 1 purk punaseid konervube (kurnatud).
  • Pool purki purustatud konservtomateid.
  • 50 grammi riivitud parmesani juustu.
  • Soovi korral küüslauku, tšillit ja sibulat. Need võid ka ära jätta. Kuigi luban, et need teevad maitse veel võrratumaks.
  • Maitsestamiseks soola ja pipart.

Valmistamine

  • Pane potti kurnatud punased oad, purustatud konservtomatid, sibul (valikuline) ja küüslauk (valikuline) ja tšillipipar (valikuline).
  • Lisa vett nii palju, et koostisosad oleksid kaetud.
  • Keeda segu pehmeks.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Võta segu tulelt, lisa riivitud parmesani juust (võid kasutada nii laktoosivaba kui ka tavalist juustu).
  • Püreeri mõnusaks ja ühtlaseks massiks.

See toit on leitav meie toitumiskavast sulle sobilike personaalsete kogustega!