Veise antrekoot kinoa ja kikerhernestega

Veise antrekoot kinoa ja kikerhernestega

Toiduained

  • Veise steik (rasva kuni 5%)

    115g

  • Kinoa

    (0.2 kl) 35g

  • Õli (erinevad)

    (2 tl) 6g

  • Kikerherned, konserveeritud, nõrutatud

    (4 spl) 40g

  • Tomat

    (1 tk) 80g

  • Küüslauk (valikuline)

    (1 tk) 5g

Valmistamine

  • Marineeri veiseliha tilgas oliiviõlis, küüslaugu, peterselli ning tšilliga.
  • Kasuta kindlasti laagerdatud veise antrekooti. See jääb mõnusalt pehmeks.
  • Prae veiseliha pannil kuldpruuniks. Maitsesta.
  • Keeda kinoa ning maitsesta soolaga.
  • Lõpus lisa kikerherned ja kuumuta kergelt läbi. Maitsesta.
  • Serveeri tomatiga.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks