Teistmoodi hakklihapitsa

Teistmoodi hakklihapitsa

Toiduained

  • Galett (riisi, tatra, maisi jt)

    40g

  • Hakkliha, veise (rasva 6%)

    80g

  • Juust (rasva 24-26%)

    (1.2 viilu) 20g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Pitsa ja pasta kaste (Pomito)

    (3 spl) 30g

  • Paprika

    (1 tk) 50g

  • Sibul (valikuline)

    (0.4 tk) 30g

Valmistamine

  • Määri galetile tomatipüreed. Soovi korral raputa peale soola, pipart ja pitsamaitseainet.
  • Tükelda sibul ja paprika. Prae koos hakklihaga läbi.
  • Tõsta tomatipastaga määritud galetile, raputa peale riivitud juustu ja pane ahju 200 kraadi juurde 10 minutiks.
  • Valmis on pitsa siis, kui juust on kergelt kuldpruun.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks