Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

Toiduained

  • Makaronid, täistera

    (0.5 kl) 40g

  • sink, kalkunisink (rasva 4,3%) (Nõo Lihatööstus) logo

    (7.1 viilu) 85g

  • Parmesani juust (rasva 30%)

    (1.5 spl) 15g

  • Muna (M suurus)

    (1 tk) 45g

  • Paprika

    (1 tk) 75g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

Valmistamine

  • Keeda täistera spagetid soolvees valmis.
  • Tükelda sink väikesteks kuubikuteks ning pruunista pannil tilgas oliiviõlis. 
  • Pane munad suurde kaussi. Klopi munad vispliga lahti. Sega juurde riivitud juust (natuke juustu võid jätta kaunistamiseks) ning maitsesta musta pipraga. 
  • Kurna täistera spagetid ja kalla muna-juustusegu hulka. Sega kiiresti läbi ning lisa praetud singikuubikud. Ära muretse, spagettide kuumus küpsetab munasegu piisavalt läbi.
  • Serveeri riivitud juustuga ning vajadusel maitsesta soola ning musta pipraga.   
  • Köögiviljadest lõika kõrvale paprikat. Kui paprika sulle ei meeldi, sobivad kõik vabavara köögiviljad.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks