Kanašašlõkk bataadi ja jogurtikastmega

Kanašašlõkk bataadi ja jogurtikastmega

Toiduained

  • šašlõkk, broilerilihast, kodune (Nõo Lihatööstus) logo

    (0.2 pk) 90g

  • Bataat (maguskartul)

    120g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Kreeka jogurt (rasva 10%)

    (1.3 spl) 25g

  • Granaatõun

    (0.1 tk) 20g

Valmistamine

  • Eelsoojenda ahi 180 kraadini.
  • Pese bataat ning lõika sektoriteks.
  • Lisa tilk oliivõli ja näpuotsatäis soola. 
  • Pane kanasaslõkk ja bataadisektorid 25 minutiks 180 kraadisesse ahju.
  • Maitsesta Kreeka jogurt soola ja pipraga.
  • Puhasta granaatõun.
  • Serveeri kanasaslõkk ja bataat Kreeka jogurtiga.
  • Puista peale granaatõunaseemneid.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks