Klassikaline ühepajatoit

Klassikaline ühepajatoit

Toiduained

  • Sealiha, sisefilee

    120g

  • Kartul

    (0.9 tk) 135g

  • Õli (erinevad)

    (2 tl) 6g

  • Porgand

    (1.9 tk) 130g

  • Kapsas

    (1.5 peotäit) 90g

  • Sibul (valikuline)

    (0.6 tk) 45g

  • Küüslauk (valikuline)

    (4 tk) 20g

Valmistamine

  • Pruunista liha potipõhjas tilga õliga.
  • Tõsta potti kooritud, tükeldatud sibul ja sektoriteks lõigatud kapsas.
  • Vala peale vesi ja hauta nõrgal kuumusel 25 minutit.
  • Lisa kooritud ja tükeldatud porgandid ning hauta veel 10 minutit.
  • ​Lisa kooritud kartulid ja hauta veel 20 minutit.
  • Maitsesta soolaga ja hauta veel 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.
    Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks