Hommik algaski hea uudisega, veel -700.

77.1 näitab mu kaalumasin.

Fitlap on mu numbrid kõik algusest ehk siis aprillist meeles pidanud salakavalalt. Kokku saab ta -4.9.

Igal juhul meeldib mulle viimane nädal kõige rohkem.

Hommikul sõin allesjäänud putru, sulatatud juustuga, muide pole sellisel moel kunagi söönud... aga täitsa huvitava maitse andis see juust. Tänane muu plaan ka valmis, hakkliha hautis värske kapsaga lõunaks, siis kõrvitsapüreesupp porgandiga ja hilisel ajal keefir. Kas segan sisse maasikaid või kama, selgub päeva jooksul. Loodetavasti läheb kõik plaanipäraselt. Kapsahautis on juba pliidil podisemas. Kui sul on ahjuküte ja õues jahe, tuleb pliidi alla tuli teha ning mida imet see tuli seal tühja põleb. 

Vaatab, kui muu pere veel ei ärka ehk teen oma püreesupi tooriku ka valmis. Saumikserit polegi ammu kasutanud. Kuna teine pool suurest kapsast jäi alles, on võimalik  ka kapsa-toorsalatit homme teha. Kanakintsud ootavad, riis ootab. Kõik kulgeb plaanipäraselt. 

Esialgu veel....

Mul on tuline kahju, et õuna saab süüa imevähe, sest aias on neid ikka kolepalju. Aga mis teha, eks lepin oma Grammidega siis. 

Tegelikult ostsin ükspäev veel kaks avokaadot, kuid need vajavad ikka veel järelvalmimist. Täiesti kõvad, aga mida nendega peale hakata? Eks vist peaks miskise leivakatte kokku segama. Ma ise polegi nendega eriti midagi teinud, tütar on ostnud ja siis midagi - kuidagi seganud. Tulemus on küll maitsev. Seepärast mõtlesingi, et prooviks nüüd ise. Ei saa ju olla raske. Ma mäletan, kuidas esimest korda ostsin neid mõned aastad tagasi. Siis ka käis kõva jutt, et kole tervislik ja ikka hea.... no proovin siis minagi seda imekasulikku asja.... mitte mingit maitset. Eks ma tarkpea ladusin leiva peale viilusid. Mul on siiani meeles, et olin pettunud selles imeviljas. Ise ju jobu. Nüüd ma juba tean, umbes. Tookord võisid avokaadod muidugi pisut toored ka olla, kes seda enam nii täpselt mäletab

Siis on veel üks imelik köögivili, baklazaan. Sellest saab ülihead leivamääret.