Ma olen ise kasvatatud toidu kahe käega pooldaja. Eriti veab, kui need on sinu maakodust põllult, peenralt. Eks toidu energia sisaldab kõike seda hoolt ja energiat, mis sinna ka pandud on. Nii palju kui annad, nii palju saad ka tagasi.Onju!

Mulle tundub veel ka, et kõik hetkel koduamine on super hea ja maitseb igas vormis hästi. Ja mõnest juurikasst/köögiviljast ei saagi isu täis, nt suvikõrvits, tomat, oad, porgandid, peedid jne. Tähelepanu muidugi sellele kui palju midagi kuumutada, küptsetada, sest liigsuure temperatuuriga võib liiga palju head kaduma minna. Eriti veel kui suuresti keeta ja kõik see hea keeduveega ära visata. Seega ettevaatsut! Mitmed toiduained vajavad ju ainult  korra kuumutust, aurutamist, röstimist või lasua toorelt, just nimelt toorelt ikka ka.

Teise mõttena tabasin end, kui lahe on kokata, eriti nädalavahetusel  hea muusika saatel. Eks sellest on lähiminevikus palju ka kõneldud, et kõik meeled söömisel valla, loomulikult ka toidu tegemisel.

https://www.youtube.com/watch?v=PFw83-39KWU

Oi andide aeg :)