Eilne hommik algas mul peaaegu kell 10 sest öö möödus mingite õudukate ja luulude saatel.

Võtsin Fitlap-i välja ja valmistasin endale singivõileivad ( 3,5 tükki - kogus hommikuti minu jaoks on julm) 

Ennem lõunat otsustasin, et lähen töötan vanemate kodus, muliseks emaga samal ajal ja laps saab ka seal mängida. Käisin ennem minekut coop-ist läbi ja võtsin kliiplaneeringus kanafileed 3tk  ja mingi värske salati, sest unustasin telefoni autosse ja ei mäletanud mis sinna kõrvale käi. Ema juurde jõudes nägin, et oii kõrvale hoopiski miskit muud. Õnneks juhuse kokkujuhtumisel oli ema teinud kartulit- super, roog koos ja kõik hästi. 

 

Eile oli  muidugi selline päev kus mu seedimine on selline, et söön ja suht kohe jooksen vetsu. Ma ei tea millest see tingitud on, pikalt kogunenud toit tuleb vist välja :/ Okei jätan nüüd selle rõveda jutu. 

Nelja aeg tulin koju ja panin oma aju käima mida süüa teha. Kodus oli hakkliha , gluteenivabu makarone ja spagette, kartulit jne . 

Tuli jube kotleti isu, mõeldud-tehtud. 

Hakk-kotletid kartulipüreega- sellest sain sellise toidu: 

Või on see mis muidugi praegu välja jäi aga eks ma kasutan selle kuskil võileiva peal ära :D 

Vaatasin küll algul , et see 59g spagette ei ole palju ning kahtlustasin, et kõht jääb peale söömist tühjaks aga võta näpust- olen siin voodis pikali ja suremad praegu oma täis söödud kõhuga. 

Meil sõbrannaga on kujunenud välja see, et teeme oma toidukordadest pilte teineteisele ning vaatame mida üks või teine sööb. Tema Fitlap-i ei tee seega on väga põnev vaadata kuidas keegi toitub. Tal on oma toitumisnõustaja ning toitub tema soovituste järgi. 

 

Tänane hommik läks minu jaoks pekki, sest kell 9.00 äratati mind ülesse , kuna unustati üks asi tööjuures ära. Panin kiiruga riidesse ja kontorisse, kuna kõht oli nii tühi haarasin 2 saiakest kohalikust sööklast- ma olen see inimene, kes läheb kurjaks kui kõht tühi on... 

Kohv ka ja nii see päeva esimene toidukord pekki läkski. Sellesmõttes, märgin selle sellenädala patukaks ja elab üle, ei osanud lihtsalt sellist ootamatust hommiku vara ette näha, et kiiresti vaja kodust minema panna. Inimene õpib vigadest, peale asjade ajamist jõudis minuni ka sõnum, et Kaartek-ist on saabunud mulle müsli. Siis oligi see emotsioon, et kurjam oleks võinud lihtsalt poest jogurtit osta ja oma hommikusöögi nii söödud saanud. Aga noh inimene õpib. 

Mõtlesin just, et teeks ühe tellimuse veel ja viiks need kaks pakki tööjuurde. Seljuhul jääbki jogurti kodust kaasa võtmise rõõm.

Tegelikult on mul üks mure ka , mul on tekkinud jälle allergia näppudele...tavaliselt olen ma tähele pannud, et seda tekitab mingi toiduaine...ma nüüd kohe ei teagi mida ma nüüd sellist sõin , et allergia platsis on. Vahel on kartuli koorimisest juba platsis või tomati söömisest, mõlemaid olen ma vahepeal söönud  ( eile jäi kartul vahele seega ma nüüd jälgin kas tõmbab tagasi, täna üritan ka miskit muud süüa , kui ei siis jätan tomati ka mõneks ajaks). 

 

Tänase sisuga olen ma kehalt 6cm kaotanud.