Hei!
Tean, tean... Paljud on vaadanud retsepti kirjeldust ja siis sellele selja pööranud. Tegelikult pole asi üldse nii hull, aga ma lihtsalt ei osanud seda paremini kirja panna, seega kõige parem on vaadata sellest retseptist ühte piltõpetust.
Pikka juttu ma siinkohal ei tee, vaid suundun kohe piltide juurde :)

NB!
Kui sinul retseptis 4 viilu sepikut välja ei tule, siis saab selle vabalt teha ära ka kolmega. Lihtsalt pealmist "tervet" kihti lihtsalt ei tule.

VAJA LÄHEB: 

  • Õun (magustoiduks)
  • Muna
  • Juust (rasva 15%)
  • Kaerasepik

Maitseks: soola, pipart

SAMM 1. Võta sepikuviilud ja lõika kahel viilul seest sisu välja. Kui soovid võid need ahju panemise asemel suhu pista :D 

SAMM 2. Põhjaks aseta terveks jäänud sepikuviil ja raputa sinna peale juustu. 

SAMM 3- Seejärel hakka sepikuviilusid järjest üksteisepeale laduma nii, et igale kihile puistad vahele juustu. Põhjale lao 2 "auguga" viilu. 

SAMM 4- Nüüd löö augu sisse muna ja raputa taas peale juustu. Maitsesta soola ja pipraga

SAMM 5- Kui sul on 4 sepikuviilu pane "kaaneks" peale üks terve viil ja seejärel raputa peale viimane juust ning ahju, aga kui sepikuviilud on nüüdseks otsas, siis võid juba saia ilma "kaaneta" ahju pista.
Küpseta sepikut umbes 15-20 minutit, aga jälgi, et sepik ära ei kõrbeks. Muna küpsust saad kontrollida tikuga. Kui soovid vedelamat muna, siis peaks jääma ka tikk saia sisse pistes natuke munaseks. 

JA VALMIS TA ONGI! :)

Head katsetamist!

Lisa see retsept oma menüüsse SIIT!