Nägin külmkapis enne kalapulki. 😀 koheselt meenus, kuidas vanasti sai neid praetud. Isegi koolis anti neid meile. Ma pole küll fitlapi retsepte 100% läbi vaadanud aga üsna kindel võib olla, et kalapulki sealt eest ei leia 😀. Muidugi aastaid hiljem, kui neid päris palju söödud lapsena ja täiskasvanuna olin, taipasin kalapulkade kohta ise ka, et nad on paras saast oma koostiselt. Täpselt nagu suur enamus poolfabrikaate on. 

Tegelikult olen ma päris paljudest toitudest aastate jooksul loobunud. Näiteks vorsti ma ei söö juba oma 12-13 aastat kindlasti juba. See on nii ehk naa rõveda maistega ka, ajab südame pahaks kuidagi. Saia pole ka päris mitu aastat söönud. V.a rosiniasaia, seda olen küll 😀 või igast täistra asjad. Samas leiba pole ma kunagi fännanud. Magusad joogid asendasin ka juba mõnda aega tagasi veega, eriti gaasilised joogid. Vahepeal olen isegi mingit lahejmat morssi joonud aga ikka tagaviselt vesi või vesi sidruniga. Viimane kord tegin isegi vett sidruni ja piparmündi lehtedega - oli ka selline omapärane. Ott Kivikas sooitas ikka väga palju vett päevas juua ja muidugi keelas magusad joogid aga ta teab ise ka, et puhast vett on raske endale sisse ajada, siis soovitaski vett igast 0 kcal asjadega õrnalt maitsestada.

Tegin hommikuks  kaks praemuna, mille sõin ära kahe viilu saibiga. Tegelikult oleks pidanud sinna kuuluma ka sink. Aga ausalt öeldes ma ei taha viimasel ajal sinki ka süüa enam. Vaadake selle koostist! See on kohutav. Sama mis kõikidel ülejääänutel poolfabrikaatidel, mida me ometi süüa ei tohi. See pole minu silmis mingi sink. Muidugi pole ma ka mingi farmer, et peannsigu ja teeks omale ise sinki 😀 kuigi kui nüüd järele mõelda, siis saaks ise teha küll. Siiski see on liiga suur töö ja kulukas ettevõtmine. Ma pole taaskord vaadanud  fitlapi retsepte aga üks taine maasuitsu sink peaks üsna lahja olema. 😮 seega seda võiks rohkem süüa. Vist... 😀  see üks väheseid sinke, mis mulle tõeliselt meeldib.

Ilm paneb ka segast. Hetkel on päike väljas, nii et päikest kõigile! 😊