Taas on käes uus nädal. Nädal millega alustasin taas tööinimese elu. Puhkust oli tervelt kolm nädalat, nagu ikka liiga vähe :) Ei tea, kas puhkust saab kunagi olla ka piisavalt, ise arvan, et piisav puhkus oleks näiteks aasta või paar :)

Kui aus olla, olen jälle tööl blogi kirjutamas. Lihtsalt ei saa end käima. Eelmises töökohas oli küll selline nali liikvel, et esimene päev peale puhkust tuleb võtta rahulikult, alustada pastaka kasutusjuhendi meeledetuletamisega jne jne. tegelikult tänane hommik oligi mul suhteliselt sarnane, nimelt püüdsin pool tundi arvutisse sisse saada, ei mäletanud enam parooli. Lõpuks siiski õnnestus see meenutada. Siis lugesin meile, kolme nädalaga oli neid tulnud 130 kanti. Õnneks enamuse olin siiski üle vaadanud kodus, puhkuse ajal. Vaatasin veel kriitiliselt üle ja noppisin tööülesanded välja. Nüüd tegin mõned vastuskirjad jmt ja ongi selline kriitiline osa tööst tehtud. Seega paras üks blogipostitus siia vorpida.

Kui kavast rääkida, siis ma nüüd eeskujulik küll pole olnud. Hommikusöök oli kava järgi aga lisaks haarasin õuna ja paar tükikest shokolaadi kah veel. Lõunat sõin väljas, kartuli olen suures osas asendanud ahjujuurviljadega ja need on ikka megahead, lisaks mõned tükikesed shaslõkki aga peale panin külma hapukoorekastet...no sellest on küll keeruline loobuda ja siis toorsalat. Eks need toitlustusasutuste salatid on vist ikka tehtud suhkru jm sellisega. Aga siiski olen väga rahul, et on sellised bufeestiilis toitlustuskohad, kus saad ise valida, mida taldrikule tõstad. Eelmisel aastal pidin iga päev kordama...palun ilma jahukastmeta :) No ei pea see plöga seal peal ju olema. Õhtuks otsisin ka juba retsepti välja. Sisestasin paar komponenti, mis on jäänud veidike kauaks seisma st lillkapsas ja kohvikoor. Viimasega olen tihti hädas, et läheb halvaks. Nende osistega seotuna leidsin ühe retsepti, mis tundub väga hea, seega ostan kalkuni kintsuliha juurde ja teen sellest roa. Hilisõhtuks tahaks sama, mida sõin eile...arbuusi fetajuustuga. Asendasin feta valge juustuga. Ma isegi ei tea kuidas seda täpselt nimetatakse aga see on väga maitsev nt sepikule määrida ja siis tomatit sidrunipipraga...hmm, suu hakkas vett jooksma. Aga kuna ostsin seda juustu sel korral suure karbi, siis ka veidike hirm, et läheb halvaks. Tegin siis arbuusisalatit. Laimimahla mul küll polnud aga see polnud vist ka oluline ja ka nii oli see väga hea. Umbes kuu tagai käisin külas ja pakuti analoogset aga seal oli lisatud ka oliiviõli. Igatahes uus lemmik, tuleb vist veel arbuusi osta :) Õhtul püüan ka trenni teha taas.. Täna on isegi selline tuju, et võiks teha :)