Olen kasutanud palju uusi retsepte, mis ma siit olen leidnud...tore ju, kui tekib midagi uut. Samas on tekkinud küsimus: miks ei ole retseptides/toitumiskavades vanu traditsioonilisi toite...neid, mida eesti rahvas on aastakümnete vältel söönud näit. hapukapsasupp, ühepajatoit (kapsas, kaalikas jne). Kaalikat ei ole mul silma jäänud seni... Näiteks hapukapsas (toores) on mul aastate jooksul olnud üks väga mõnus salat, eriti kevadtalvisel ajal.

Mida veel olen tähele pannud ja mis tekitab küsimusi, on portsjonide suurus. Ei suuda ma näiteks hommikul kolme keedumuna ja veel kahte puuvilja peale süüa...ja kas ikka peaks ennast kurguni täis toppima. Olen lugenud, et inimese mao suurus/mahutavus on kaks kokkupandud peopesa...ja veel, et söömise peaks lõpetama siis, kui tahaks veel (täiskõhutunne saabub hiljem). Ja kas iga päev ikka on vaja liha süüa...mulle piisaks näiteks paar korda nädalas ja paar korda kala...tihemini lihtsalt ei taha, ei maitse. Olen kasutanud veganite retsepte ka, aga ka nendes kipub olema võõraid/väljamaiseid toiduaineid (kinoa, kuskuss jne)...et siis, eestimaiste toiduainetega nagu ei saagi kaalu langetada...või kuidas...