"Ära mõtle sellele, mis juhtub ühe kuu või aasta pärast. Keskendu vaid nendele kahekümne neljale tunnile, mis on praegu sinu käsutuses, et oma eesmärgile lähemale jõuda".

-Eric Thomas-

Mul ei olnudki täna tegelikult üldse plaanis blogi kirjutada,aga nagu rahvatarkus ütleb "Inimene plaanib,jumal naerab" (või kuidagi nii see kõlas).

Hommikul Facebooki lahti tehes sattus juhuslikult silma alla see Eric Thomas´e tsitaat.Või noh tegelikult juhuseid pole ju olemas...Ilmselt pidin ma seda märkama.Ja see kõnetas mind....

Ja siis minnes kööki oma uut lemmikputru keetma märkasin telefonis äppi lahti tehes tänast kuupäeva 22.11

Suure esoteerikahuvilisena googeldasin pudru söömise ajal nende ilusate numbrite tähendust.Selgus,et inglite sõnum mulle täna on järgmine:

"Praegu on eriti oluline,et säilitaksid positiivsuse ning usu,et kõik see suur ja hea  töö mida sa teed saab varsti tasutud."

Hmmmm....Tundub,et Universum on täna õige jutukas.Või olen lihtsalt mina tänu täiskuu lähenemisele ekstra intuitiivne.Küsiks veel kõrgemalt poolt juhatust? Mõeldud tehtud...

Minu imeilus Jumalanna sõnumite kaardipakk tundus just see õige valik.Niiiii.....segan paar korda kaarte ja tõmban ühe pakist välja...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÜMBERKUJUNDUS

Kogu maailmas lähtub kõik mõistusest-kujundad elu iga oma mõttega.Hea mõte toob sulle kümme head kogemust.Et tuua ellu uuendusi,lase kõik vana vabaks.Iga lõpp toob uue alguse.Väike valgus loob suure.Keskendu loomisele,heale,oma eesmärkidele.Joonista oma elu nii kauniks kui soovid.Mida tahes sa mõtled,armasta ennast,et sa just seda mõtled!Mida tahes sa teed,armasta end,et sa just seda teed.Sinu võimuses on luua armastavat ja toetavat universumit enda ümber.

Märkate kuidas kõik need sõnumid omavahel haakuvad?

Aga nüüd on aeg pilve pealt alla maisemate teemade juurde tulla wink Jätkame maitseainetega.

Karripulber on varieeruv segu vürtsidest Lõuna-Aasia köögis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmselt on karripulber kõige tuntum ja populaarsem eksootiline maitseaine.Mina kasutan seda enamasti koos kanaga ning kindlasti ka india köögi retseptides.Kui soovid toidus mahedat karrimaitset,siis lisa see otse kastmele,pajaroale või supile.Kui tahad aga tugevamat maitset,siis kuumuta pulber pannil tilga õliga läbi.Mina näiteks praen alati sibula ja küüslaugu ära enne kui mingile toidule lisan ja see on hea variant kohe koos nendega ka karrit kuumutada.

Garam Masala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

See on keskmise teravusega indiapärane maitseainesegu, mis sisaldab kardemoni, nelki ja kaneeli. Garam masala in üks lihtsamaid viise, et anda oma roale indiapärast maitset.Seda kasutatakse enamuses kuulsates india toitudes nagu tikka masala, erinevad gobid ja karrid.

Tšilli

 

 

 

 

 

 

 

 

Isiklikult eelistan just neid firma Bugaś tšillisid kui tahan toidule veidi särtsu lisada.Need erinevate maitsetega on pisut mahedamad kuid puhas tšillipasta on ikka korralikult kange.Samuti leiab minu maitseainekapist lihtsalt tšillihelbed ja tšillihelbed meresoolaga mis mingil põhjusel annavad toidule kergelt suitsuse meki.

Tšillit kasutan ma enamuses aasia köögist inspireeritud retseptides.Aga ka taevalikule šokolaadikoogile,brownile ja šokolaadikreemile kohupiimaga annab tšilli huvitava nüansi.

Ja seni kuni ma siin kirjutasin ilmus mu Facebooki veel üks sõnum angel

"Märka et ka Sinu elus on iga takistus tegelikult viinud Sind hoopis millegi toredama juurde.Täna on taas meie ülejäänud elu esimene päev!"