Nii nagu teada, pole ma see terve eelmine nädal kava jälginud ja söönud kõike. Ja võib isegi öelda et salatidest sõin ma end ogaraks. Neid sõin kohe mitu portsu järjest. Mu nõrkus mis teha. Kuna eelmine nädal jäi mõõtmine vahele. Siis homme , kuna olen kodus - tuleb see tee ette võtta. Viimasest mõõtmisest on kaks nädalat. Kas see pühade aeg on muutunud asja numbritele halvemaks või ei. Saan teada homme. Närv sööb sees ilusti. 

Täna sai ja lõpuks ilusti koju. Kaalu poole ei julge minnagi 😀.

Nii eilne päev, see möödus ladusalt. Sai käidud jalutamas. Poodides. Kui ka tehes ettevalmistusi laupäeva sünnipäeva minekule. Isver, kuidas mulle see idee meeldib, mis me lilleks teeme. Pildi saab panna alles laupäeval. Kingiideed oleks ka vaja. Ei taha tavalist kinki vaid just midagi pöörast, kummalist, muidu teeks pildiraami sees olev hädaabi asjad. Aga see on nii läbi käidud teema. Et pole huvitav. 

Aga põhimõte peaks olema just selline. 

Sõin hommikuks liha ja kapsast. 

Lõunaks kana taskus. 

Ja õhtuks oli meil lauapeal ainult pitsa ja kasuka salat. Piisav kas pole ? Keegi ei söönud üle ega midagi. Jäi isegi hommikuks järgi, mis sest , et me tegime ühe pisikese kausi ainult. 

Lapsed olid ka nii tublid. 

Mu vastne kolmene oli ilusti üleval, püsis isegi üleval. Ja jalutas ilusti linna poole et ilutulestikku näha. 

Terve tee rääkis, et pidu pidu. Ja teine lause mida ma terve tee kuulsin " jõuluvanal pepu katki" mida see tähendab - ei tea. Seda ta seletada ei osanud. 

Tal päkapikud ka jõuluvana. Tal käisid jõuluvanad sussi sisse nänni toomas. 

Kuna meil lõppesid päkapiku käimised jõuluvana tulekuga ära. 

Siis sai talle terve öö seletatud. Et jõuluvana on nüüd nii väsinud ja läks magama ära. Puhkama, et järgmine aasta sama virk ja tubli olla. 

Sellega ta leppis. 

Pisem pidas ka ööni vastu. Vaatas ka ilutulestikku . Aga tema nii ei hoolinud. Ta alles pooleteisene ka. 

Magama jäid nad kohe kui pea patja puutus. 

Täna oli ka tore päev.

Käisime tuttavate juures head uut soovimas. Isver kui hea on külas külla käia :) 

 

Ja kui hea on veel üle pika aja koju saada / jõuda. 

Naudin. 

 

Head edukat aastat kõigile !