See tore päikseline kolmapäev. 

Eilne päev oli ka samamoodi väsitavat jube nagu esmaspäev. Aga paremuselt juba parem. 

Hommik ja lõuna läks tavapäraselt, midagi uut ei toimunud. Vaid see, et laps ei saa magada. Nii kui magama jääb. Hakkab keegi puurima. Nagu aamen kirikus. No ma ei tea. Bullshit. Sinnamaani on rahu ja vaikus majas. Ja peale seda kui laps üleval samamoodi. Nagu keegi oleks võtnud endale ülesande, et jumala eest mu laps magada ei saaks. 

Vihale ajab selline asi. Täna oli sama jama. Laps ehmub ärgates üles ja kõik. Nutab hingetuks end. Eile pandi uks nii kõvasti kinni, et meil aknad ka värisesid ees... 

Õhtul läksime linna soppama. Ma sain peaaegu kõik mida vaja , just tarbeesemetest vajalikud asjad ära osta. Oi mul oli nii hea meel. Ma säätsij eile meeletult ikka. Nii heade hindadega tulid asjad. Kuigi jah. Oleks saanud veel odavamalt kui läinud võtnud teises poest ka asju. Aga samas küte juurde. Siis polegi nagu vahet enam. Ühekorraga ära ja visjoo. 

Jõudsime enne üheksat koju. See tähendas, et lapsed läksid suht koht peale seda magama. Jäid sekunditega. Nad olid nii väsinud. 

Mul on nende üle lausa hea meel. Tublid olid. Mis sest et jonniounnid olid ka ikka. Aga noh, lapsed. 

Tänane päev algas ka vara.  Aga õnneks oli äratus eks mehe äratus mitte laps . Seegi hea. 

Laps riide ja lasteaeda. Ta nii tahab käia seal. Eks praegu hea ka. Kevad , väljas soe. Ja nad tahavad õues olla. Enam ei pea paksult riides olema ja nii edasi. Neid põhjusi on palju , miks lapsed rahulikumad on. 

Lõuna läks samamoodi nagu eile. Nutuga ärgati üles. Ja visjoo. 

Ma olen hakanud jumaldama neid toite. Isver. Eriti veel vabavarasi. No need kogused on meeletult. Ma ägisen ja söön lõpuks. Mu toidukord venib meeletult pikaks tänu sellele. Aga ma olen mega rahul. 

Nagu eile õhtul oli kanamango kaste makaronidega. Jumal kui hea kaste see oli. Jesper, Jasper, Joonatan. No nii hea. Hommikul ka sõin ja mõnulesin. Poja samamoodi. No kuradi hea. 

Täna õhtuks oli kartulivorm. Ja ahjus küpsetatud lillkapsas. No nii hea. Isver. Lillkapsas on vabavara ka veel. Mis tegi asja veelgi paremaks. 

Oi kui mõnus. Ma jumaldan neid toite. 

Mis sest et mul siuke kevadväsimus ja kuramuse suur masendus. Aga ma armastan teatud asju nii palju. Et need aitavad edasi liikuda. Kõige parem selle juures on see, et kõht saab nii täis. Et ma ei suuda mõelda et ma näksiks. Eriti kui masendus peal on. Üllatav, või mis ? 

Ma olen rahul.