Esiteks: tänahommikune 59,1 - teate, lausa kõhedaks võttis juba. Varsti võib vist nüüd pidama jääda - on juba üsna hea see olukord, aitab vast kah.

Teiseks: leidsin miskise avokaado-punaste ubade mögina. Kuna üks vili oli vaja ära teha, keerasin kraami kokku. Kuna pole avokaadoga seni kokku puutunud, ei teadnud päris kindlalt, kas see on nüüd just parajalt küpseks küpsenud, või oli see juba käestminemise äärel, igatahes toidu sisse see sai ja maitse oli... veider. See ahju/pannikrõbe leib sealjuures tõstis oluliselt toidu maitsvust.Äkki maitsestasin liiga vähe? Riknenud toidu maitset sel kõigel siiski polnud. Igatahes lemmikut sest veel ei saanud. Ehk kui keegi teeb seda kunagi profimalt, siis...

Pilti ei hakanud tegemagi - ei näinud teine oma roheka jume tõttu kuigi apetiitne välja. :P