Mind sunnib iga päev blogima aeg, mis näitab konto lõppemisest paar tundi ja minuteid peale. Kuigi allpool on jälle konto lahtioleku pikendusest 32 päeva - ei saa aru, kumb siis õige on.

Eilset rattasõitu ma täna ei korranud. Kuigi Fitlap soovitab mul neli korda nädalas trenni teha, siis ma võtan praegu treeningutega veel täitsa vabalt ja teen seda õhtuti kui midagi muud tõesti teha pole. Aga eilne 21 km sõit viis peaaegu 1 kg. See on uskumatu, kui kiiresti saaks üleliigsetest kilodest vabaks, kui ainult end higistamiseni liigutada viitsiksid. Arvan, et sõidan sellesama ringi homme, seega üle päeva. Mulle hakkas vastutuul nii vastu, et võttis täna sõiduhimu ära. Järgmisel korral peab rätiku või mütsi pähe panema.

Kuna minu töö on olnud arvutiga ja istuv, siis olen varasematel aastatel käinud ja teinud palju trenni. Küll igasugust liiki aeroobikat (talviti), kui lund on siis suusatanud ja võimalikult palju kõndinud ja jalgrattaga sõitnud. Mul on rulluisud olemas, aga neil on juba mitu aastat rattad vahetamata ja ma pole viimastel aastatel neid kasutanud, kuigi sõitsin nendega tihti, kui teiselpool jõge esimene osa Jaansoni rada valmis sai. Seevastu viimasel ajal olen aga teinud kepikõndi ja jalgrattasõitu, ilmselt sobivad mulle need rohkem. Käesoleva aasta kevadel käisin ka õhtuti jooksmas, aga ühel päeval ma tundsin, et ei jõua, et võhma ei jätku. Tean, et see võhma kasvatamine tuleb järk-järgult, aga siis arstil käies ilmnes, et vererõhk on kõrge. Nüüdseks olen kõrgest vererõhust vabanenud ja treenin end tunde järgi. Vahepeal tegin ka joogat, sest see parandab painduvust ja hingamist, aga siis läks treeningsaal remonti, sest lubati dušikabiinid ehitada ja augustikuu alguseks pidi uuesti avatama. Homme helistan sinna ja uurin järele, kas remonditööd on valmislaugh.

Teleris näidatakse praegu reklaami ja kutsutakse Tervisekonverentsile, mis toimub Tallinnas. Peaks selle päevakavva võtma ja seal ära käima, sest mööda külge see maha ei jookseks. Kuigi olen ise selles vallas harinud, aga midagi oleks kindlasti veel kõrva taha panna. Tule Sinagi!