Alates 4,12€ kuus! Osta kohe!
Sulge

Oh üllatust – üks tervislik koogiretsept ja muidugi ka loosimine!

Nii mõnedki teist on juba kindlasti tähele pannud, et Estoveri mõnusad tooted on endale saanud meie usaldusmärgi. Tooted on tõesti maitsvad ning julgeme neid südamest soovitada.

Tähistame koostöö algust ühe mõnusa koogiga, kus on kasutusel Estoveri pagarikohupiimapasta ning retsept ise on pärit Eesti parima pagari Stanisavi sulest.

Muide, kui suundud meie Instagrami kontole, siis seal on käimas üks tore loosimine, mille auhinnaks on kotitäis mõnusaid Estoveri tooteid ning seesama Stanislavi poolt valmis küpsetatud kook!

Kui õnn ei naerata, siis loomulikult oli Stanislav lahkelt valmis ka retsepti jagama!

Põhi
150g jahvatatud kaerhelbed
70g õunapüreed
1tl kaneeli

Täidis

1.2 kg Otto pagari kohupiimapasta

4 M suuruses muna

100gr mett

1tl piparkoogi maitseainet

Kaste

200gr maasika toormoosi (suhkruta)

Valmistamine:
1. Vooderda 20 cm lahtikäiv küpsetusvorm küpsetuspaberiga.
2. Sega kausis kokku jahvatatud kaerahelbed, õunapüree ja kaneel.
3. Suru saadud mass küpsetusvormi põhja ühtlaselt laiali. Küpseta põhja 180 kraadi juures u 7-10 min kuni pealt kuldpruun. Seejärel lase täielikult jahtuda.

  1. Köögikombainis (või käsitsi) sega kokku toasoe kohupiimapasta, ükshaaval munad, mesi ja piparkoogi maitseaine.
  2. Kalla valminud segu küpsetusvormi ja aseta 180C eelsoojendatud ahju ~40-50min (kuni pealt on tardunud).
  3. Ahjust välja tõstes lase koogil 10 min seista toatemperatuuril, seejärel käi noaga küpsetuvormi ääred läbi.
  4. Enne söömist kata kohupiimakook maasika toormoosiga või lase iga ühel oma tükile meelepäraselt kastet panna.

 



Kui artikkel meeldis, siis palun jaga seda!

Personaalne toitumiskava!


Saad ka edaspidi süüa tavalisi ja kiiresti valmivaid toite. Alusta kohe!

Vali periood

Vali maksemeetod