Veetsin nädalavahetuse Eestis ja nagu kartsingi, sai ka see reis natuke liiga vabalt söödud. Kaalult paistab vastu suurem number ja keha ja vaim on väsinud. Üheks põhjuseks muidugi koosviibimised sõprade ja perega, aga samas muidugi mängib suurt rolli ka see, et on teatud toiduained, mida pole ammu söönud ja siis tekib tung kohe kõike ahmida, sest ei tea, millal jälle võimaluse saan koduste asjade söömiseks. Huh, kahju on, aga loodan, et saan uuesti ilusti reele ja rohkem selliseid postitusi liiga palju kirjutama ei pea. Ostsin kaasa ka igasuguseid fitlapi märkega toite, et kohe uue hooga edasi minna. Lisaks tavalisele lemmikule seemnete ja kliidega veski mati pudrule, sai seekord võetud prooviks ka 8-vilja helbeid kliidega. Lisaks ostsin terviseleiba ning küpsetiste jaoks toortatra jahu. Käisin ka laupäeval läbi laadalt, kust sai kaasa toodud halloumi juustu, mis peaks samuti mõnes retseptis olema. Plaaningi lõunaks seda kaasa praadida ja mõnusa salatiga koos süüa.

Samuti võtsin kaasa mõnusaid kuldranette, sest olen seda sorti õunu ammu igatsenud. Nüüd pean otsima neid toite, kus jälle puuvilja ka kõrvale võib süüa :) 

Veel üks asi, mis nädalavahetusel suure osa minu menüüst moodustas olid seened. Puravikud, riisikad, kitsemamplid, pilvikud. Kõik, mis olemas oli. Neid oli valmistatud igal võimalikul viisil: keedetud, marineeritud, praetud. Seened on minu suured lemmikud ja asjaolu, et need on vabavara, on imeline, eriti sügisel.cheeky

Mis puutub viimase aja toitudesse, siis olen mitu korda nädalas söönud kanasuppi, mis on üks mu lemmik suppe. Pole paremat kosutust kergelt tõbisele olekule. Samuti annab see nii sooja ja hea tunde, kui väljas on sellised rõsked ilmad nagu praegu. Arvan, et ka sellel nädalal jätkub aega selle valmistamiseks. Aeg on siin oluline faktor, sest olen alati olnud seda meelt, et hea kanasupi tegemiseks tuleb varuda ligi 2 tundi.  Muus osas ei ole veel välja mõelnud, mida sööma hakkan, aga proovin nüüd kuu lõpuni väga läbimõeldult tegutseda. Pean oma patutoidukorrad ju heaks tegema ja rohkemgi veel. Ehk oleks mõistilik  kergemate toitudega minna edasi.  Kuigi tegelikult tahaksin ka proovida tatrajahuga mingeid küpsetisi valmistada. Pole seda varem kunagi kasutanud, aga lugesin, et võib olla kerge pähkli maitsega, mis tundub väga põnev. Kuna ostsin kaasa ka saia-leivalisi, siis võib juhtuda, et hommikusöökideks või muudeks toidukordadeks tuleb ikka ka võileibu ette, sest need tuleb ju samuti kiiremas korras ära tarbida. Samas pole selle vastu mul midagi, et vahelduseks näiteks soojasid võileibu hommikuti valmistada.