Jätkan sealt, kus eelmine kord pooleli jäin.

Reedel ei läinudki nii suureks patustamiseks kui eeldasin. Sain läbi mõnede krõpsude ja kommidega. Laupäeval õnneks ei tulnudki patustamist. Pühapäeval aga läks natuke plaaniväliselt. Nimelt käisime perega spaas ja pärast söömas. Kuna mul hakkas spaas pea meeletult ringi käima ja paha (vist liialdasin saunadega ja jõin liiga vähe vett - Meritonis ei pakuta tasuta vett :O), siis sööma minnes otsustasin suure burgeri kasuks. Ja peale seda oli juba suva ja sõin veel topsi jäätist ka otsa. Ägisesin veel järgmine päevgi. Aga pole hullu, sest ülejäänud kiusatustele suutsin vastu panna ja ma olen enda jaoks avastanud jooksmise.

Näiteks esmaspäeval peale sõbrannaga kokku saamist (tema sõi pastat, mina jõin teed) otsustasin veel õhtul kell 10 minna jooksma. Teisipäeval jäi trenn ühe õhtuse koolituse tõttu vahele (ka koolitusel ei võtnud ühtegi kommi ega küpsist). Kolmapäeval tegin funktsionaalset treeningut (see nädal juba 2 setti) ja eile käisime koeraga taas jooksmas ja jalutasime nii pika tee koju, et ta vaeseke väsis lausa ära. Ka juba joosta jaksan ma rohkem, alustan sörkides ja siis kiirendan ja alles lõpus hakkan taas jalutama. Täna tahaks jälle jooksma minna ja homme või pühapäeval teha lihastreeningut. 

Toitudest see nädal nii palju, et hommikuti isetehtud müsli jogurtiga, lõunaks tomatine kanafilee, õhtuks täidetud suvikõrvits ja hilisõhtuks kodujuustu maius. 

Täna scrollisin retseptide lehel, et nädalavahetuseks ja uueks nädalaks retsepte juba kokku panna ja mis ma avastasin, uusi retsepte on niiiiii palju juurde tulnud, et raske on kohe valida :D Otsustasin alustada juustuga suvikõrvitsapannkookidega ja juustuse lillkapsavormiga puuviljasalatiga. 

Viimasel ajal olen palju uurinud ka veganluse kohta. Sattusin vaatama erinevaid dokumentaalfilme ja youtube'i videoid loomade väärkohtlemise kohta ja see pani mind sügavalt mõtlema. Õnneks on siin retsepte, mida saaks kohaldada ka vegani elustiiliga, aga ma pole veel 100% andunud. Võib-olla kui olen ideaalkaalu saavutanud, siis mõtlen selle peale tõsisemalt. Samas, juba praegu, teen teadlikumaid valikuid. Piima asendan kookos- või mandlipiimaga, aga noh liha ja kohupiima/kodujuustu ja muna on raske kuskilt välja jätta. Ma tean, et paljud ei poolda veganlust ja see pole ka FitLap'i seisukohast arvatavasti soovitatav, aga see ei tähenda, et ma ennast harida ei võiks :)

Panin kokku ka väikse ülevaate hiljuti valminud toitudest :)

Üleval vasakult müsli jogurtiga ja omlett spinatiga

All vasakult taas müsli (ilmselgelt olen oma müslist vaimustuses :D), meal prep kanapasta suvikõrvitsaga ja lavašš.