Besee kookosekreemi ja vaarika-banaanimoosiga

Besee kookosekreemi ja vaarika-banaanimoosiga

Toiduained

  • Kookosjook (rasva 17-19%)

    (4.5 spl) 90g

  • Munavalge

    175g

  • Vaarikad, värsked või külmutatud

    (0.7 kl) 140g

  • Mesi

    (2.5 tl) 15g

  • Banaan, kooreta

    (0.4 tk) 45g

Valmistamine

  • Besee valmistamiseks eelkuumuta ahi 100 kraadini.
  • Sega kausis munavalged, tilk sidrunimahla (aitab beseel jääda ahjus õhuliseks), sool ja mikserda munavalged korralikult vahtu.
  • Kui munavalged on vahustatud, lisa 2/3 mee kogusest ning sega korralikult läbi.
  • Tõsta lusikaga ahjuplaadile ja küpseta 100 kraadi juures tunnike ahjus. Jälgi, et nad oleksid pealt kuldsed ning piisavalt kuivad, et neid katsuda. Soovi korral kuivata beseesid ahjus 30-50 kraadi juures veel paar-kolm tundi.
  • Jahuta.
  • Vaarika-banaanimoosiks purusta need kahvliga mõnusaks massiks. 
  • Kookoskreemiks sega kookoskreem ülejäänud meega. Lisa vanilje.
  • Tõsta serveerimisklaasi kordamööda mõned beseed, seejärel kookoskreem ning vaarika-banaanimoos. 
  • Toimi sarnaselt kuni kõik koostisosad on otsas.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!


 

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks