Kanakotletid porgandisalatiga

Kanakotletid porgandisalatiga

Toiduained

  • Hakkliha, delikatess-kanahakklihasegu (rasva 2,9%)

    130g

  • Seesamiseemned

    (1.1 spl) 11g

  • Õli (erinevad)

    (2.7 tl) 8g

  • Ananass

    (0.1 tk) 120g

  • Porgand

    (2.2 tk) 155g

Valmistamine

  • Vala pannile osa õlist ning aja pann kuumaks.
  • Vooli kanahakklihast sobiva suurusega kotletid ning veereta neid seesamiseemnetes.
  • Prae kotletid kuldpruuniks.
  • Salatiks riivi porgandit ja tükelda ananassi. 
  • Piserda peale järelejäänud õli.
  • Serveeri kotlette salatiga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks