Kanakarri

Kanakarri

Toiduained

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.2 kl) 40g

  • Kookosjook (rasva 17-19%)

    (3.5 spl) 70g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    85g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (valikuline)

    (0.3 tk) 20g

Valmistamine

  • Sega kokku liha, ingveri pulber, sibul, küüslauk, karripulber, pipar, sidruni mahl ja sool.
  • Marineeri liha tunnike (võib ka üleöö), kui aega on.
  • Kui maitseained on piisavalt liha sisse imbunud, kuumuta kastrulis õli ja pruunista liha.
  • Keeda riis soolvees valmis.
  • Lisa lihale kookospiim, lase keema tõusta. Alanda kuumust ning lase segul vaikselt umbes 15 minutit haududa.
  • Serveeri pruuni riisiga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks