Hirsipuder võiga

30 min kcal 375 kcal Hirsipuder võiga

Toiduained

  • Hirss

    (0.3 kl) 50g

  • sink, veisesink (rasva 4,4%) (Nõo Lihatööstus) logo

    (8.3 viilu) 100g

  • Või (rasva 82%)

    (2 tl) 10g

  • Piim (rasva 2,5%)

    (0.5 kl) 90g

Valmistamine

  • Loputa hirss rohke külma veega.
  • Pane potti hirss ja vesi ning keeda, kuni vesi on hirsi sisse imendunud.
  • Lisa piim ja keeda tasasel tulel kaanega potis aeg-ajalt segades.
  • Maitsesta soolaga.
  • Pane pannile või.
  • Tükelda sink ning prae kergelt pannil.
  • Serveeri puder koos singi tükkidega.

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks