Grillitud paprika forelliga

30 min kcal 375 kcal Grillitud paprika forelliga

Toiduained

  • Forell (vikerforell)

    90g

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.1 kl) 25g

  • Paprika

    (1 tk) 150g

  • Juust, laktoosivaba (rasva 15%)

    (0.9 viilu) 15g

  • Punased oad, konserveeritud, nõrutatud

    (1.3 spl) 25g

  • Tomatipüree (Pomito)

    (3 spl) 30g

Valmistamine

  • Keeda riis  soolvees.
  • Kui riis valmis ning vesi peaaegu ära auranud, lisa punased oad ja tomatipasta.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Soovi korral võid lisada ka smeelepäraseid ürte.
  • Lõika paprikal kaas pealt ära.
  • Tõsta riisisegu paprika sisse, lisa juust, tõsta kaas peale ning aseta grillile (talvehooajal küpseta ahjus 200 kraadi juures).
  • Soovitan kasutada grillalust, muidu kõrbeb põhi liigselt ära.
  • Küpseta keskmisel kuumusel ca 20-30 minutit. 
  • Hoia küpsemisel silm peal.
  • Grillitud kala valmistamiseks maitsesta forell soola ja pipraga ning aseta samuti aluse peal grillile.
  • Kala tõsta grillile hiljem, sest see küpseb kiiremini. 
  • Serveeri kohe.

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks